Skip to content

Refurbishment Project – Retallack

As part of a refurbishment programme at a local holiday park BWF were contracted to install a new Reception / office combined with a Farm shop. Built along-side the new Gym room and the re cladding of the old fa├žade on the existing building, all three elements complement one another through the cladding and finishes used and bring the new entrance bang up to date .
The SIPS built turnkey projects were timber clad in vertical Kiln Dried Siberian Larch and the Reception with large windows and doors has created a fresh light open contemporary space, while the gym room offers a light airy space for their weights room.
An EPDM rubber roofing system provides a 35 year finish and the Larch which will naturally silver down, combined with the wavy cement board on the Reception/ Farm shop is a low maintenance solution and also fits in well with the surroundings.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pin It on Pinterest

Share This