• (01872) 273757
  • send an email
  • The Mill Building, Mount Wellington Mine, Fernsplatt, Bissoe Nr Truro, TR4 8RJ

Newquay Zoo – Facilities & Staff Room

Project Summary, of a job completed a few years ago:

The client commissioned BWF to supply and erect a standard open panel timber frame for the new staff building required at Newquay Zoo

External walls - 140 cls sheathed with 9mm osb3 and Tyvek house wrap membrane .
Internal partitions - 89mm cls sheathed only where required for racking resistance - Soleplates, dpc, and anchor fixings - I joist floor and 22mm Caberdeck chipboard floor with Roof trusses

To include frame design, engineering, fabrication, delivery and erecting.

Client Testimonial:
The work was carried out quickly and efficiently and with minimal disruption to the car park and zoo. We were delighted with the results by BWF.

Newquay Zoo – Facilities & Staff Room
Newquay Zoo – Facilities & Staff Room
Newquay Zoo – Facilities & Staff Room
Newquay Zoo – Facilities & Staff Room
  • Want to work on something similar?

    Drop us a line - we'd love to hear from you - if you would like to discuss options for your next project.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Related Projects

Pin It on Pinterest