• (01872) 273757
  • send an email
  • The Mill Building, Mount Wellington Mine, Fernsplatt, Bissoe Nr Truro, TR4 8RJ

Artist studio – the garden box

An artist needed a Garden Box so BWF built a SIPS structure with a more rustic batten cladding to compliment the fences around the garden.

With a mono pitch roof and Alu clad Rationel windows and doors – the high level landscape windows on the back elevation allows the light to filter into the studio as it moves around the garden.

Artist studio – the garden box
Artist studio – the garden box
Artist studio – the garden box
Artist studio – the garden box
Artist studio – the garden box
Artist studio – the garden box
Artist studio – the garden box
  • Want to work on something similar?

    Drop us a line - we'd love to hear from you - if you would like to discuss options for your next project.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Related Projects

Pin It on Pinterest